Belize

Tarpon Caye Lodge, Belize

Algemene Informatie

Belize is een democratisch land met Engels als officiële taal. Met dagelijkse, directe vluchten vanuit Houston, Dallas en Miami is Belize gemakkelijk te bereiken. Belize is een unieke vliegvisbestemming die uitstekende mogelijkheden biedt voor het vissen op bonefish, permit, tarpon en snook. Het is een geweldige bestemming om een "Grand Slam" te vangen een bonefish, permit en een tarpon op een vlieg op dezelfde dag, of zelfs een Super Grand Slam (inclusief een snook).

Tarpon Caye Lodge is gelegen in het beroemde Victoria Channel, bekend als "Permit Alley", 15 mijl ten oosten van Placencia en 40 minuten van de landingsbaan waar vissers worden opgehaald in onze 28 foot open skiff, van daar uit gaat u dan rechtstreeks naar Tarpon Caye. Als u aankomt met de vroege middagvlucht, arriveert u tijdig in de lodge om u te vestigen, uw visspullen in orde te maken en dan kunt u nog een paar uur vissen op tarpon, permit of bonefish.

Vis Informatie

Tarpon Caye heeft een diepe lagune aan de westkant die door grote rode mangrovebomen wordt beschermd. Deze lagune is een tarpon hotspot. Hier zijn veel kansen op permit en bonefish mogelijk als het tij goed is. Er is ook een grote verscheidenheid aan andere vissoorten zoals jacks, barracuda, snapper, Spaanse Makreel en andere soorten. Het visgebied van Tarpon Caye Lodge bestaat uit honderden flats. Dit gebied staat bekend als de "Permit Capital of the World"! Permit is er te vinden in grote aantallen. Op een gemiddelde dag kan je zomaar 20 kansen krijgen om tailende vissen aan te werpen.

Seizoen

Op Tarpon Caye kan het hele jaar door gevist worden maar de maanden maart, april en mei zijn de beste maanden.

De Accommodatie

Tarpon Caye heeft drie cabanas en een clubhuis / restaurant met vliegbind faciliteiten. Elke cabana heeft zijn eigen privé toilet en douche (met warm water), twee bedden en een eigen veranda. Soms zie je permits zwemmen vanaf je veranda! Maaltijden bij Tarpon Caye Lodge bestaan meestal uit royale porties verse kreeft, conch, garnalen of vers gevangen vis, maar ook lokale Belizeanse maaltijden zoals kip en varkensvlees met lokale groenten.

Reis Details:

Gasten vliegen naar Placencia, Belize en worden opgehaald op de luchthaven en naar de boot gebracht die ze naar Tarpon Caye brengt.

Prijzen:

Prijzen maart, april, mei:

6 dagen vissen, 2 persoonskamer (gedeelde gids/boot) vanaf € 3550,- per persoon
6 dagen vissen, 1 persoonskamer (privé gids/boot) vanaf € 4750,- per persoon

Prijzen juni t/m februari:

6 dagen vissen, 2 persoonskamer (gedeelde gids/boot) vanaf € 2950,- per persoon
6 dagen vissen, 1 persoonskamer (privé gids/boot) vanaf € 4150,- per persoon

Meer of minder dagen vissen op aanvraag!

Inbegrepen:

Vervoer vanaf de landingsbaan van Placencia naar de boot en terug. Boottocht naar Tarpon Caye vanaf Placencia en terug.
Maaltijden: Ontbijt, Lunch en Diner (lunchpakket op de boot - op aanvraag, frisdrank, fles water, vers sap. Dranken (frisdrank, sappen en gebotteld water) Lokale rum.
Accommodaties: privécabin, dagelijkse schoonmaak.
Vissen: gids, boot, brandstof.
Gratis gebruik van snorkeluitrusting en kajaks, Wi-Fi internet en belastingen.

Niet Inbegrepen:

Internationale vlucht naar en van Belize, locale vlucht naar en van Placencia.
Vergunning ($30 US per visser, per week, Tips voor de gids en personeel.
Belize vertrekbelasting (inbegrepen in ticket of betaald op het vliegveld).

Locatie: Tarpon Caye, Belize

Capaciteit: 6 vissers per week

Beste Tijd: Op Tarpon Caye kan het hele jaar door gevist worden. Maart, april en mei zijn de beste maanden.

Vissoorten: Bonefish, permit, tarpon and snook.