Costa Rica

Costa Rica

Algemene Informatie

De Silver King lodge ligt in Barra del Colorado, op ongeveer 140 mijl van San Jose aan de Noordoostelijke Caribische kust en is het op één na grootste regenwoudreservaat in Midden-Amerika.

De jungle rivieren van het binnenland van de noordelijke Caraïbische kust van Costa Rica zijn bekend om de fantastische tarpon & snook visserij. De Rio Colorado en de Rio Parismina bieden uitstekende jungle riviervisserij. Deze rivieren bieden ook oceaan- en kustvisserij waar ze het Caribisch gebied binnenkomen. The Silver King Lodge biedt de beste vliegvismogelijkheden voor tarpon en snook. Engels-sprekende gidsen met vliegviservaring zijn beschikbaar. De Silver King Lodge heeft ook grotere boten beschikbaar om offshore te vissen op dorado, tonijn, wahoo en zelfs sailfish. Dit kan een leuke onderbreking zijn van de tarpon- en snookvisserij op de rivieren.

Vis Informatie

Tarpon tussen 50 - 150 pond en snook tussen 5 - 30 pond kunnen dagelijks worden gevangen. Verschillende klanten vingen al Tarpon al tussen 150 - 200 pond, met # 12 -14 hengels, hoge kwaliteit zoutwaterreels met 400 yards 40 pond backing en 850 grains zinkende shooting heads.

Skiffs

Al onze boten worden "in huis" op maat gemaakt door Marcos. Hij ontwerpt de boten, vormt de glasvezelmatrijzen met de hand, maakt de consoles, stoelen, riggers en alle andere benodigdheden. Hij giet alle glasvezel hier ter plaatse en doet alles van de carrosserie, motorwerk, elektrische bedrading tot de verf die nodig is om onze klanten de beste vissersboten te bieden, klaar om je mee te nemen en die grote vis te landen!

Alle boten zijn uitgerust met Fish Finders, VHF 25 Watt radio's en volledige veiligheidsapparatuur. Elke boot heeft een "T" -top en dubbele vechtstoelen. Onze 23' boten zijn de snelste, grootste en veiligste boten aan de Caribische kust. Voor het vissen op de rivier heeft de Silver King Lodge vier 15' aluminium Tracker-skiffs, deze zijn uitgerust met inklapbare Bimini-tops en Suzuki-buitenboordmotoren. Beschikbaar op basis van wie het eerst komt, die het eerst maalt.

Seizoen

Costa Rica biedt het hele jaar goede visserij maar de beste tijd is van de herfst tot de lente. Dit is qua weer het droogste seizoen.

De accommodatie

De kamers zijn meer dan 15 vierkante meter met twee of drie queen size bedden, hengelrekken en inloopkasten. De kamers beschikken over 4 meter hoge plafonds gemaakt van wild riet. De muren zijn gemaakt van inheemse materialen en hard hout. De badkamers zijn volledig betegeld en elke kamer heeft een eigen warmwaterboiler, plafondventilatoren en is volledig voorzien van airconditioning.

De lodge bar is de perfecte tropische ontmoetingsplaats na een geweldige dag vissen! De bar is open wanneer je gids je terug brengt voor de lunch en opnieuw wanneer je 's avonds komt eten tot de laatste gast naar bed gaat. Inclusieve drankjes zijn Costa Ricaans bier (Imperial, Imperial Light, Kaiser non-alcoholisch bier), Costa Ricaanse rum (Ron Rico en Cetenario Selecto anjeo) en de rode en witte wijnen van het huis. Likeuren zijn nog steeds slechts $ 5 per drankje en andere bieren kunnen worden aangevraagd bij het boeken van uw reis.

De Silver King Lodge streeft ernaar om het beste van de Costa Ricaanse keuken te serveren - met behulp van duurzaam, lokaal geteelde fruit en groenten, samen met lokaal zee voedsel, rundvlees, kip en varkensvlees. De buffetservice en de kwaliteit van onze maaltijden zijn legendarisch. Onze koks geven ook een Costa Ricaanse draai aan zowel Amerikaanse als Europese favorieten. Speciale dieetwensen? Speciale verzoeken? Laat het ons weten wanneer je je reis boekt en we zullen ons best doen om het te regelen (hey, it's a jungle out there!).

Prijs

Dubbele bezetting (gedeelde boot / gids), 6 nachten, 6 visdagen Begint vanaf $ 3335, - per persoon
Enkele bezetting (privéboot / gids) beschikbaar op aanvraag

Inclusief:

Accomodatie, tax, gids & boot, tranfers, maaltijden en drankjes.

Niet Inclusief:

Internationale vluchten, tips, luchthavenbelasting, persoonlijke uitgaven, vertrekbelasting.

Locatie: Barra del Colorado, Costa Rica

Capaciteit: 16 - 20 vissers per week

Beste Tijd: Van de herfst tot de lente.

Vissoorten: Tarpon en snook.