Cuba

Cuba

Cuba is de absolute favoriet van WEEVZ en veel van haar klanten. Voor WEEVZ is Cuba “het beste van het beste“ in het gehele Caribisch gebied. Een groot deel van de zoutwater boekingen van klanten die vaker bij WEEVZ boeken zijn voor Cuba. Sommige klanten boeken reeds 9-12 maanden vooruit om zeker te zijn van een plek. Stuur ons een email en we boeken u in voor de beste zoutwater vliegvis-bestemmingen van het Caribisch gebied. Houd er rekening mee dat we geen 1/2 of hele dagen kunnen bieden maar alleen complete pakketreizen naar deze bestemming. Cayo Largo, Isla de la Juventud, Jardines de la Reina, Cayo Santa Maria zijn bestemmingen voor pakketreizen van een week, voor Las Salinas kunt u ook 4 nachten / 3 visdagen boeken.
CUBA DISCLAIMER: Weevz voldoet aan de OFAC regelgeving

Toelatingseisen: Geldig Paspoort en Cubaans Visum

Taal: Spaans

Hoofdstad: Havana

Inwoners: 11,5 Miljoen

Cayo Cruz

Gelegen in Jardines del Rey, de commerciële visserij in dit aangewezen gebied is strikt verboden en er wordt streng gehandhaafd door de Cubaanse regering. Het aangewezen sportvisgebied is 366 vierkante kilometer groot, wat betekent dat op de gemiddelde dag elke boot meer dan 50 vierkante kilometer voor zichzelf heeft.

View Details

Cayo Largo

Cayo Largo is gemakkelijk te bereiken, op slechts 30 minuten van Havana. Dit eiland heeft prachtige stranden en is omgeven door vele eilandjes, beter bekend als de Canneras Archipel. Cayo Largo biedt serieuze Grand Slam kansen. Grote bonefish, tarpon, permit, snook, jacks en barracuda binnen 5 minuten van de haven.

View Details

Isla De La Juventud

Het visgebied van Isla de la Juventud is echt groot en bedekt met grote witte flats. Sommige van deze flats zijn bedekt met koraal- en schildpadgras. Het gebied is een mariene park en alle omliggende cays en lagunes bieden zeer goede vismogelijkheden.

View Details

Jardines De La Reina

De beste locaties in Cuba om consequent permit te vinden zijn in Cayo Largo en Jardines de la Reina. Beide plaatsen zijn 60-80 mijl offshore, langs de zuidelijke kust van Cuba. De optimale tijd om te vissen op permit in Cuba is tussen maart en juli, evenals in november (maar dan vooral met hoog water).

View Details