IJsland

Bruine forelvisserij in IJsland. IJsland is wereldwijd bekend om de kwaliteit van de zalmvisserij. Het is echter minder bekend dat er ook uitstekende vismogelijkheden zijn voor het vissen met de vlieg op bruine forel. Sommige wateren zijn inderdaad de perfecte habitat voor zeer grote wilde forel en arctic char. Visvergunningen zijn zeer redelijk geprijsd en een dagje forel vissen biedt een aangenaam alternatief voor zalmvissen. In veel gevallen is de self-catering accommodatie in de prijs inbegrepen.

IJsland

Weevz specialiseert zich ook in vliegvissen in IJsland, vooral in het noordoostelijke deel waar de beste forelrivieren zich bevinden. Wij bieden nu verschillende vliegvismogelijkheden aan op de beroemde forelstekken van de Laxa, Svarta, Brunna en Litla, evenals ongelooflijke zeeforel-visserij op de Huseyjarkvisi. De accommodatie is zelfstandig in een landelijke stijl of met maaltijden inbegrepen. Voor de meeste beats en rivieren worden vergunningen verstrekt voor maximaal 6 vissers. Wij streven naar perfectie en hebben veel tijd besteed aan het onderzoeken van deze rivieren om vliegviservaringen van de hoogste kwaliteit aan onze klanten te kunnen bieden.

Seizoen: 1 juni - 31 augustus Soorten: Bruine forel, zeeforel en arctic char - Fly fishing only Lodge: Huf lodge, Rauhalor lodge, Brekka Guest House, Keldunes Guest House en Solvanes Guesthouse Locatie: Noord-Oost IJsland. 1,5 uur van Akureyri, 5,5 uur van Reykjavik.

Details