Canada BC Skeena Basecamp

Skeena Basecamp

Algemene Informatie

Skeena Basecamp ligt in het hart van het land van de Skeena, ingericht en uitgerust om het vliegvissen in zijn puurste vorm te ervaren! Ons kamp met tenten van hoge kwaliteit is opgezet aan de oevers van de wereldberoemde Skeena-rivier, omringd door met sneeuw bedekte bergen en oerbos.

Vis Informatie

Het Skeena Basecamp is een vliegviskamp. Het is niet alleen de vangst, het is de hele ervaring. Waden in ongerepte wateren, de rivier lezen, de natuur begrijpen, een lange lijn werpen met zelfgemaakte vliegen, gepassioneerd genoeg zijn om te wachten op het moment van pakken ... Daarna is het vaak de strijd van je leven, omdat alle vissen op hun fysieke hoogtepunt zijn, groot en sterk, vol energie en met slechts één gedachte: thuiskomen om te reproduceren.

In juli beginnen alle vijf soorten Pacifische zalm (King, Chum, Sockeye, Pink en Coho) de Skeena op te trekken. Je zult een goede kans hebben om al deze soorten te vangen tijdens uw verblijf in ons kamp. Vliegvissen op steelhead en zalm is altijd een uitdaging. Je moet hard werken voor elke vis! Sommige dagen kan het erg zwaar zijn en op andere dagen lijkt het allemaal te gemakkelijk.

De vliegvisser die de wilde stealhead of zalm van BC probeert te vangen, moet over veel vaardigheden beschikken, waarvan de belangrijkste uithoudingsvermogen en passie zijn. Vooral wanneer Moeder Natuur niet meewerkt is het belangrijk om flexibel te zijn en altijd bereid om hard voor je vissen te werken. Gelukkig wordt je vaak genoeg beloond!

Seizoen

Het seizoen is kort en loopt van juli tot en met augustus.

De Accommodatie

Het kamp ligt aan de oevers van de Skeena-rivier zelf. Dit betekent dat gasten welkom zijn om zoveel te vissen als ze willen. Er is een prachtige pool voor het kamp, dus vroege vogels kunnen zelfs al vis vangen voor het tijd is om te ontbijten!

Het kamp bestaat uit grote en zeer hoogwaardige tenten. Omdat we weten dat iedereen na een lange dag vissen enige behoefte heeft privacy, hebben we de keuze gemaakt dat slechts twee vissers een tent zullen delen. Je hebt voldoende ruimte voor jezelf en je uitrusting. Er is een centrale eettent en een aparte tent om een warme douche te nemen. Om je natte waders, jas of andere uitrusting te drogen, zorgen we ook voor een verwarmde tent, zodat je elke ochtend warm en droog kunt beginnen. Het kamp is all-inclusive en semi-selfservice. Alles wat je nodig hebt voor de week is er.

Reis Details

Je wordt opgehaald op de zaterdag van aankomst en per jetboot naar het kamp vervoerd. Voordat we Terrace verlaten, kunnen we natuurlijk een stop maken bij de plaatselijke viswinkel of slijterij om alles te krijgen wat je nodig hebt. Na wat informele, introductie en uitleg over het kamp, kun je de hengel optuigen en meteen beginnen met het vissen op de homepool. Het vissen met de gids begint op zondag, tot de volgende vrijdag, wat betekent zes volle dagen vissen, in vergelijking met de vijf dagen die andere bedrijven bieden! Vissen met gids is tussen 07.00 en 17.00 uur. Op de zaterdag van vertrek, zullen we u afzetten op de Terrace-luchthaven voor vertrek. Er is geen mogelijkheid om die dag te vissen.

Prijs:

6 dagen vissen Begint vanaf € 2995, - per persoon

Inclusief:

Ontbijt, lunchpakket, diner. gedeelde tent (2 personen), gids en boot, vergunning, transfers van de luchthaven naar het kamp en terug op de vertrekdatum.

Niet Inclusief:

Alcoholische drank, visuitrusting, vluchten van en naar terrace, Canada.

Locatie: British Columbia, Canada

Capaciteit: 4 vissers per week

Beste Tijd: Juli en augustus.

Vissoorten: Pacific salmon en steelhead