Algemene Voorwaarden

Aansprakelijkheid: Weevz en zijn opdrachtgevers en agenten zijn niet aansprakelijk voor de daden of nalatigheden van derden, contractanten, luchtvaartmaatschappijen, spoorwegen, scheepseigenaars, pendeldienst- en taxichauffeurs, hotels, lodges, onafhankelijke vissersgidsen of andere dienstverleners die door Weevz namens de klant, of door de klant rechtstreeks benaderd, in verband met een reis worden verricht.

Verder is de klant onderhevig aan tarieven en voorwaarden van alle tickets, vouchers en contracten van dergelijke hotels, luchtvaartmaatschappijen, spoorwegen, exploitanten, eigenaren en aannemers die zijn afgegeven in verband met de reis, en de uitgifte en acceptatie van dergelijke kaartjes, bonnen en contracten worden geacht toestemming te hebben voor dergelijke voorwaarden.

Betalingen & Annuleringsbeleid: Een aanbetaling van 50% van uw pakketprijs is verplicht binnen 2 weken van de factuurdatum om een reservering te bevestigen.

Aanbetalingen kunnen worden terugbetaald als aan de voorwaarden wordt voldaan (minus een USD 500 PER REIZIGER administratiekosten) tot 60 dagen voor het begin van uw reis)

Binnen de termijn van 60 dagen voor uw reis wordt uw borg niet terugbetaald, tenzij we uw plaats kunnen doorverkopen.

Er is geen restitutie beschikbaar voor ongebruikte delen van pakketten.

De volledige betaling is verschuldigd 60 dagen voor aankomst.

GEEN CREDIT CARDS. In veel lodges is het niet mogelijk om met een credit card te betalen.

Alle programma's en de uitvoering ervan zijn onderhevig aan het weer en andere onvoorziene omstandigheden.

Claims voor restitutie worden alleen behandeld als aan de gestelde voorwaarden wordt voldaan.

ANNULERING / RESTITUTIE / AANBETALING BELEID VOOR ALLE WEEVZ BESTEMMINGEN

Elke individuele lodge en bestemming kunnen hun eigen behandelings en / of administratiekosten in rekening brengen. Alle annuleringen moeten schriftelijk aan Weevz worden geleverd. Houd er rekening mee dat Weevz en alle klanten zich moeten houden aan elk annulerings-, terugbetalings- en borgbeleid van de individuele lodge en dat lodges en outfitters hun eigen beleid hebben. Weevz zal het annulerings-, terugbetalings- en borgbeleid voor elke afzonderlijke lodge / bestemming handhaven. Annulerings-, terugbetalings- en depositobeleid worden vermeld in de voorwaarden van elke individuele lodge / bestemming en zijn op aanvraag verkrijgbaar.