Wie Zijn Wij?

Toen Theo Huizing in 1992 met Tropical Fly Fishing begon, was het het eerste reis agentschap in Europa gespecialiseerd in vliegvisreizen. Na het jaar 2000 hebben we Tropical fly fishing uitgebreid met zoetwater bestemmingen en is de naam veranderd in Fly Fishing Dreams. In 2016 werd Tropical Fly Fishing door Rene van Heezik - voormalige eigenaar van Martin Fly Fishing Outfitters in Rotterdam - overgenomen en is WEEVZ geboren! Vandaag de dag is WEEVZ een vliegvis / reisorganisatie waar een ervaren team volledig gericht is op het aanbieden en regelen van vliegvis en reiservaringen over de hele wereld met nadruk op exclusiviteit, kwaliteit en betaalbare bestemmingen. Verder heeft Rene WEEVZ uitgebreid met Guiding, Courses en Casting College.

WEEVZ is ontstaan uit passie voor het vliegvissen, het is diep geworteld in ons DNA, een manier van leven. WEEVZ bestaat uit een team van ervaren vliegvissers en reisdeskundigen die uitsluitend zijn toegewijd aan het organiseren van reizen naar de beste visbestemmingen van de wereld met slechts één missie: het creëren van de beste vliegviservaring voor onze klanten.

Wij hopen dat de informatie op onze website nuttig, interessant en hopelijk inspirerend is. Als u vragen heeft over de details van een reis, cursus of iets anders wat u op onze website ziet, kunt u ons altijd bellen of een email sturen.

WEEVZ TEAM

Rene van Heezik.